Mascarpone i ugn med bär

4-6 personer
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Lätt

  

Mascarpone 200g
2-3 msk florsocker
1 äggula
Hallon 4 dl
Blåbär 4 dl
(eller valfria bär och mängd) 

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda mascarponen, äggulan och 3 msk florsocker till en jämn smet.
Häll i bären i små ugnsformar.
Lägg en klick med mascarpone över bären och ställ sedan in dom i mitten av ugnen.
Är klara på cirka 5-6 minuter.

Serveringstips: Häll i en klick honung eller lemoncurd i mascarponen.
Prova dig fram och hitta din egna favorit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0