Fläskfile

4 Personer
Tid: ca 45 Min
Svårighetsgrad: Svår

 500gram fläskfilé
Färsk basilika
Färsk rosmarin
Salt
Svartpeppar
Mozzarella
Smör till stekning
Steksnöre 

Skär upp och fyll fläskfilén full med mozzarella, basilika och rosmarin.
Krydda både i och utanpå fläskfilén med salt och svartpeppar.
Stäng igen med steksnöret och in i ugnen ca 15-20 minuter.
Ta sedan ut den och låt den vila under folie 10 minuter.
Skär sedan tjocka skivor och lägg fint på tallriken.

Serveringstipd: Ät den med hemmagjort potatismos och bearnaisesås.
Glöm ej salladen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0