pillgrimsmuslor med mango och chili salsa

Pilgrimsmusslor med salsa

2-3 personer
Tid: 15 minuter
Svårighetsgrad: Svår

Mango tärnad fryst 200g
Pilgrimmsmusslor 200g
Sambal oelek ½ tsk
Annanas 100g tärnad
Salt
Peppar
Koriander ½ krucka
Paprika röd tärnad

Gör så här:
Tina pilgrimsmusslorna minst 10 timmar i förpackningen över natten i kylskåpet.
Tina mangon och blanda den med annanasen, koriandern, sambal oelek och paprikan.
Torka musslorna torra på papper och stek dom ca 45 sekunder på vardera sida på högsta värmen med lite olja.
Salta och peppra.
Lägg upp allt fint med en knippa koriander.
Serveras direkt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0