Tagning 5....
Filmklipper vart för långt och för kommplicerat.
Så jag sätter upp bilderna här på bloggen istället.
Pannacotta (5 varianter)
5dl grädde + 1 dl gelatinsocker = 5 portioner.
koka ihop grädde, sockret och 1tsk äkta vanilj i ca 3-4 minuter. (basen)
Dela sedan upp allt i 5 portioner.
Blanda ihop ingredienserna var för sig. (i var sin bytta)
Hacka fina bitar av mango och sharon.
Krossa/hacka vit och mörk choklad
SKär upp en jorbgubbe fint.
Blanda det med grädden och häll upp.
Ställ in allt i kylskåpet i 45min.
Ta fram och lägg på fint med frukterna/chokladen....Se bilderna
Original, vanilj,grädde och jordgubbe
vanilj, grädde, vit choklad
vanilj,grädde, mörk choklad
vanilj, grädde, mango
vanilj, grädde, sharon
Ta och prova dig fram, vilken är din favorit.
Passionsfrukt? Salmbärssylt? Hjortronssylt?......
Säg gärna var ni tyckte om dom sedan? eller ge tips!
kramar
Så jag sätter upp bilderna här på bloggen istället.
Pannacotta (5 varianter)
5dl grädde + 1 dl gelatinsocker = 5 portioner.
koka ihop grädde, sockret och 1tsk äkta vanilj i ca 3-4 minuter. (basen)
Dela sedan upp allt i 5 portioner.
Blanda ihop ingredienserna var för sig. (i var sin bytta)
Hacka fina bitar av mango och sharon.
Krossa/hacka vit och mörk choklad
SKär upp en jorbgubbe fint.
Blanda det med grädden och häll upp.
Ställ in allt i kylskåpet i 45min.
Ta fram och lägg på fint med frukterna/chokladen....Se bilderna
Original, vanilj,grädde och jordgubbe
vanilj, grädde, vit choklad
vanilj,grädde, mörk choklad
vanilj, grädde, mango
vanilj, grädde, sharon
Ta och prova dig fram, vilken är din favorit.
Passionsfrukt? Salmbärssylt? Hjortronssylt?......
Säg gärna var ni tyckte om dom sedan? eller ge tips!
kramar
Kommentarer
Trackback