korvlåda med senap, pepparot, annanas och dill
4-5 personer
Falukorv 400g
Liten burk med skivad annanas
Pepparotstub
Salt
Peppar
Senap
Grädde 5 dl
Riven ost (hushålls ost)
Dill färsk i kruka
Sätt på ugnen på 225 grader
Ta fram alla ingredienser
Blanda 2 msk pepparot, 1 msk senap, dill och kryddorna med grädden.
Skiva korven i lagom skivor.
Lägg korven i en ungsform med varannan annanas och korv, häll över såsen, granera sedan med den rivna osten.
Sätt in den i mitten av ugnen i cirka 30 min, osten ska få färg.
Ta kokt potatis till eller vad du känner för.
Hoppas det smakar.
Granering med ost
Färdigt bara att äta
Någonting som är oklart kommentera gärna så svarar jag.
Kommentarer
Postat av: Johanna
Hej, bra me dej ?
maten ser god ut, måste nog laga den =) heh .
har för mej att du fyllt år va?
grattis i efterskott =) kram Johanna
Trackback