fisk med kokosmjölk och pepparot
3-4 Personer
1 påse med fisktärningar ICA
6-7 st potatisar
1 msk pepparot (riven i tub)
Dill 1 msk
En Kokosnöt /eller en burk med kokosmjök
Senap 1 msk
salt
peppar
mjölk eller grädde (goast med grädde 40%)
Ta fram alla ingredienser
Sätt på ugnen på 225 grader och en platta på högsta värmen.
Fyll en stor kastrull med vatten och lägg i potatisarna med skalet på.
Ta tiden. (klart på ca 30 min)
Kokosnöten borrade jag upp ett håll i och hällde ur mjölken i ett glas.
Det går lättast att borra där du ser de tre mörka prickarna i toppen på kokosnöten.
Häll upp grädden i en skål, häll sedan i salt,peppar, pepparot, dill, senap och kokosmjölk.
Rör om.
Lägg upp fisk tärningarna i en ungsform och häll över såsen.
In i ugnen i ca 30min.
Ta tiden.
Titta till potatisen.
Servera med ärtor. Ett glas mjölk eller jordgubbsproviva.
Tips, lägg ärtorna i ett glas med vatten, lätt att hälla av när de är tinade.
Hoppas det smakar.
1 påse med fisktärningar ICA
6-7 st potatisar
1 msk pepparot (riven i tub)
Dill 1 msk
En Kokosnöt /eller en burk med kokosmjök
Senap 1 msk
salt
peppar
mjölk eller grädde (goast med grädde 40%)
Ta fram alla ingredienser
Sätt på ugnen på 225 grader och en platta på högsta värmen.
Fyll en stor kastrull med vatten och lägg i potatisarna med skalet på.
Ta tiden. (klart på ca 30 min)
Kokosnöten borrade jag upp ett håll i och hällde ur mjölken i ett glas.
Det går lättast att borra där du ser de tre mörka prickarna i toppen på kokosnöten.
Häll upp grädden i en skål, häll sedan i salt,peppar, pepparot, dill, senap och kokosmjölk.
Rör om.
Lägg upp fisk tärningarna i en ungsform och häll över såsen.
In i ugnen i ca 30min.
Ta tiden.
Titta till potatisen.
Servera med ärtor. Ett glas mjölk eller jordgubbsproviva.
Tips, lägg ärtorna i ett glas med vatten, lätt att hälla av när de är tinade.
Hoppas det smakar.
Kommentarer
Trackback